Du har 0 varuprover i varukorgen
START / Vi hjälper dig till bästa produkt och lösning

Vi hjälper dig till bästa produkt och lösning

Vi erbjuder fästelement och infästningar för plast, tunnplåt och gjutgods. Med vår djupa kunskap och vårt stora engagemang hittar vi alltid den bästa produkten och lösningen för dig.

Från små kretskort till
stora flygplan

Vi på Tappex erbjuder fästelement och infästningar för plast, tunnplåt och gjutgods. Våra produkter sitter i allt från små kretskort till stora flygplan. Oavsett bransch och nisch hjälper vi dig till bästa möjliga produkt och lösning, tack vare vår gemensamma kunskap och vårt stora engagemang.

Drivs av att hitta nya vägar

På Tappex drivs vi av att alltid hitta fler och nya vägar för att alltid kunna erbjuda dig det bästa. Vi är stolta över det vi kan erbjuda och är övertygade om att konstruktioner med våra fästelement är den enklaste vägen till en effektiv serieproduktion.

Gedigen kunskap

Vi har en lång och gedigen bakgrund inom fästelement. Det som idag är Tappex startade i Stockholm redan 1943. I dag ägs vi av Tappex Thread Inserts Ltd, en stark och tekniskt kunnig aktör på den europeiska marknaden. Moderbolaget finns i England och vi har dessutom ett systerbolag i Finland.

Nyfiken och vill veta mer?

Varmt välkommen att höra av dig!